Online zaden verkoop met korting

zedenlogo

Hierbij wil ik jullie graag laten weten dat ik een webwinkel heb met moestuinzaden en pootgoed, tevens een assortiment met biologische zaden en speciale zaden. Ik wil de leden van jullie complex een vaste korting bieden van 5% mochten jullie belangstelling hebben. Ook loopt er nu een actie dat er een welkomstkorting geldt van 10% op de eerste bestelling. 
De merken die ik verkoop worden ook in de winkels verkocht en de prijzen zijn gelijk als in mijn webwinkel, dus met 5% korting levert dat zeker voordeel op. Daarnaast is het ook mogelijk de online bestelling af te komen halen bij mij in Beijum, zodat het geen verzendkosten gerekend hoeven te worden. Omdat ik zelf ieder jaar weer zaad weg moet gooien omdat het over datum is verkoop ik ook kleinere hoeveelheden voor uiteraard een leuke prijs. Ook is het een mogelijkheid om een keer bij jullie op lokatie langs te komen met de zaden. Ik neem dan de voorraad mee en er is dan tevens een mogelijkheid tot pinnen.
Ik hoor graag of jullie interesse hebben, dan stuur ik de kortingscodes door en/of prikken we een datum voor een “zaden en pootgoed bezoek”.

De coupon code voor de welkomst korting van 10% is: bestel10
De vaste korting voor na de eerste bestelling van 5% is: moestuin21
Deze codes kunnen ingevuld worden op de afreken pagina van de website.


Het adres van de winkel is www.zadenweb.nl 


Groetjes MaryPs: we zitten ook op Facebook: https://www.facebook.com/zadenweb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *